Over ons

Teus van der Stelt is theatermaker met een rijke en brede ervaring in het ontwikkelen van theaterproducties. Een gedreven professional. Hij was productieleider bij grote buitenproducties als de Vliegende Hollander, Torquato Tasso en haven-coördinator bij de Volvo Ocean Race. Teus is regisseur, lichtontwerper & artistiek leider en werkt o.a. voor het Nationaal Jeugd Orkest (NJO), Het Concertgebouw en Tivoli Vredenburg. Hij regisseerde professionele producties met o.a. de Hermes House Band en haalde successen met ‘Berichten uit het Kamp’ en ‘l’ Histoire du Soldat’ (NJO). Naast regisseur is hij lichtcomponist en video-artiest en treedt sinds 1993 op in een groot aantal producties in concertzalen, theaters en op nationale en internationale festivals.

Mikka Körner is technisch producent van het Hippie Festival, Waterpoort festival en het IFFG. Hij is een allround theatertechnicus met een creatieve en oplossingsgerichte geest en een doorpak mentaliteit.

Buiten Gorinchem heeft hij de technische producties verzorgd van o.a. de Dekker bedrijfsrevue in Tiel, De grote Bananen en Pinguïn Show (landelijk) en het Jong Metropole Orkest in Radio Kootwijk. Hij werkte voor Joop van de Ende en ook in de zakelijk markt heeft hij een flink aantal opdrachtgevers.

Mikka staat bekend als een kundige samenwerkingspartner in productie, techniek en uitvoering.

Scroll Up